Kombi selidba i prevoz – uradi sam

Selidba nameštaja se mora obavljati veoma pažljivo. Najbolja varijanta je da uradi agencija za selidbe, ali ako ste odlučili da to uradite sami vodite računa o osetljivosti predmeta. Ukoliko ima delova koji se lako mogu polomiti, nikako ne treba dirati te delove prilikom podizanja stvari.
Prilikom nošenja nameštaja uvek je potrebno imati dovoljan broj ljudi. Ukoliko je predmet težak, svaki pojedinac treba da pomogne prilikom podizanja, nošenja i spuštanja. Takođe,prenosite teške predmete malo po malo, nema razloga da žurite.

Kada stavljate nameštaj u kamion ili kombi za selidbe, nemojte ga gurati ili vući. Postavite direktno na prikladnu poziciju. Veoma osetljiv nameštaj ili transportovati individualno ili odvojiti od ostatka stvari i dobro ga obezbedite kako se ne bi pomerao u toku vožnje.

Ukoliko ipak želite prepustiti zadatak profesionalcima, kontaktirajte nas. Dolazimo na besplatnu procenu posla, obezbeđujemo najkvalitetniji materijal za zaštitu i profesionalne radnike sa velikim iskustvom kada su u pitanju selidbe antikvitetnih predmeta i nameštaja.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *