Kombi prevoz inostranstvo

KOMBI PREVOZ INOSTRANSTVO – MEĐUNARODNE SELIDBE

 

Cargo kombi prevoz obavlja usluge kombi prevoz robe i selidbe u inostranstvo i iz inostranstva. Prevozimo u zemlje regiona – Crna Gora, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Makedonija, Mađarska, Bugarska, Rumunija. Takođe vozimo i u pojedine zemlje Evropske unije – Slovenija, Austrija, Nemačka Grčka, Češka, Slovačka, Poljska…Gradovi u okruženju koji su popularne destinacije za kombi prevoz robe i selidbe i u koje često prevozimo su – Zagreb, Sarajevo, Banja Luka, Skoplje, Podgorica, Budva, Budimpešta, Sofija, Ljubljana, Beč, Bratislava, Prag.

međunarodne selidbe -kombi prevoz inostranstvo-selidbe inostranstvo
Međunarodne selidbe

Zbog sve većeg broja ljudi koji odlaze u inostranstvo na privremeni rad,sve je i veća potreba za uslugom međunarodne selidbe. Za međunarodne selidbe obavljamo profesionalno pakovanje i zaštitu kako bi vaše stvari bile bezbedne na dugom putu. Po potrebi angažujemo dovoljan broj radnika za utovar i istovar. Mi vas možemo posavetovati ili spojiti direktno sa špediterima da saznate šta vam je od dokumentacije potrebno za carinsku službu i sam odlazak u inostranstvo.

Cene prevoza inostranstvo

Cena kombi prevoza inostranstvo – 0,4 do 0,5 e/km

Cena prevoza manjim kamionom inostranstvo – 0,5 do 0,6 e/km

*Cena prevoza kombijem i manjim kamionom se obračunava po pređenom kilometru u oba pravca. Cena zavisi od udaljenosti,količine robe koja se prevozi itd. U cenu nisu uračunate putarine,vinjete,mostarine,carinski troškovi i slično.