Dostava nameštaja – Kombi prevoz selidbe Beograd

DOSTAVA NAMEŠTAJA I BELE TEHNIKE IZ PRODAJNIH SALONA – PREVOZ NAMEŠTAJA – PREVOZ BELE TEHNIKE

Dostava nameštaja je sve popularnija usluga koju obavljamo za naše klijente sa kombi i kamionskim prevozom. Pored nameštaja, na vašu adresu dostavljamo i belu tehniku, tepihe, biljke, slike velikog formata i drugu robu iz poznatih trgovačkih centara, odnosno prodajnih salona ( IKEA, Emmezeta, Vitorog, YISK, Forma ideale, Metro, Galerija podova, Tehnomanija…). Dostavljamo i nameštaj sa Beogradskog sajma nameštaja koji se održava u novembru i tom prilikom dajemo dodatni popust na naše usluge prevoza.
Ukoliko ne želite da čekate po nekoliko dana, pa i nedelja na isporuku stvari zbog komplikovane logistike, mi možemo organizovati da se roba istog dana preuzme iz radnje ili magacina i dostavi na vašu adresu. Dodatan razlog je i to što pojedini dostavljači iz salona kabastiju robu ne žele ili fizički nisu u mogućnosti da iznesu u stan već samo istovare ispred zgrade. Plus što se prevoz dodatno naplaćuje, dakle nije uračunat u cenu plaćenog proizvoda u većini slučajeva.
Na vaš zahtev možemo angažovati radnu snagu za utovar i istovar stvari, bez obzira na spratnost. Takođe obavljamo i montažu nameštaja koji dovezemo, po pristupačnim cenama.

Nameštaj i ostalu robu dovozimo u svaki grad i manje mesto u Srbiji. Ukoliko u vašem gradu ne možete da nađete stvari po vašem ukusu i potrebi, mi ćemo ih iz Beograda dostaviti na vašu adresu, bilo gde u Srbiji.

Kupili ste nov ormar, garnituru ili frižider ali nemate gde sa starim. Organizovaćemo da se stare stvari prevezu na adresu ljudi kojima želite to da poklonite ili ćemo organizovati odvoz na deponiju.

Prevozimo nameštaj do kupaca za salone nameštaja koji nemaju sopstveni vozni park, kao i za stolare i tapetare.

Cena prevoza jednog komada nameštaja ili bele tehnike sa našim radnicima u Beogradu je već od 5.000-5.500 dinara. Pozovite odmah!