Dostava nameštaja – Kombi prevoz selidbe Beograd

DOSTAVA NAMEŠTAJA I ROBE IZ PRODAJNIH SALONA – PREVOZ NAMEŠTAJA – PREVOZ BELE TEHNIKE

Dostava nameštaja je sve popularnija usluga koju obavljamo za naše klijente sa kombi prevozom. Pored nameštaja, na vašu adresu dostavljamo i belu tehniku, tepihe, biljke i drugu robu iz poznatih trgovačkih centara, odnosno prodajnih salona ( IKEA, Emmezeta, Vitorog, YISK, Forma ideale, Metro, Galerija podova,Tehnomanija…). Dostavljamo i nameštaj sa Beogradskog sajma nameštaja koji se održava u novembru i tom prilikom dajemo dodatni popust na naše usluge prevoza.
Ukoliko ne želite da čekate po nekoliko dana, pa i nedelja na isporuku stvari zbog komplikovane logistike, mi možemo organizovati da se roba istog dana preuzme iz radnje i dostavi na vašu adresu.
Na vaš zahtev možemo angažovati radnu snagu za utovar i istovar stvari, bez obzira na spratnost. Takođe obavljamo i montažu nameštaja koji dovezemo, po pristupačnim cenama.

Nameštaj i ostalu robu dovozimo u svaki grad i manje mesto u Srbiji. Ukoliko u vašem gradu ne možete da nađete stvari po vašem ukusu i potrebi, mi ćemo ih iz Beograda doterati na vašu adresu, bilo gde u Srbiji.

Kupili ste nov ormar, garnituru ili frižider ali nemate gde sa starim. Organizovaćemo da se stare stvari prevezu na adresu ljudi kojima želite to da poklonite ili ćemo organizovati odvoz na deponiju.

Prevozimo nameštaj do kupaca za salone nameštaja koji nemaju sopstveni vozni park.

Cena prevoza jednog komada nameštaja ili bele tehnike sa našim radnicima u Beogradu – već od 4000-4500 dinara. Pozovite odmah!