Selidbe specijalnog tereta

SELIDBE SPECIJALNOG TERETA – PREVOZ SPECIJALNIH TERETA BEOGRAD

Kombi Selidbe CARGO Vam pruža usluge prevoza i selidbe specijalnog tereta. Specijalni teret je svaki komadni teret koji pojedinačno teži više od 120 kg, a potrebno ga je ručno preneti u okviru nekog objekta ili ga preseliti na drugu lokaciju. Takav težak teret zahteva posebnu opremu tj. kolica, paletar, gurtne  kao i posebnu tehniku i obučene i izdržljive radnike za njegov prenos i selidbu.

U specijalne terete ubrajamo klavire ( koncertni, polukoncertni i pianino), sefove, TA peći, pekarsku opremu, fotokopir-mašine … Selidbe specijalnog tereta obavljamo na celoj teritoriji Beograda i Srbije. Za sve informacije oko uslova i cene mozete nas slobodno kontaktirati.

selidba specijalnog tereta
Selidba specijalnog tereta

Unošenje-iznošenje stvari kroz prozor i preko terase

Često se dešava da zbog uskih vrata, hodnika i stepeništa ili nekog drugo razloga nije moguće uneti ili izneti neki komad nameštaja prilikom selidbe, koji je pritom velikih dimenzija a nepostoji mogućnost da se demontira u delove. Jedino rešenje je da se taj posao uradi pomoću kanapa i gurtni ( posebnih kaiševa), kroz prozor ili preko terase.Najcesce su to italijanske sofe, delovi ugaone garniture, pojedini antikvitetni stilski nameštaj itd.

Neposredno pre vezivanja kanapa, stvari je potrebno dobro zaštititi sa odgovarajućom zaštitnom ambalažom ( rebrasti karton, puc-puc folija, streč folija, ćebe) kako ne bi došlo do oštećenja prilikom spuštanja/podizanja.

Možemo slobodno reći da imamo dosta znanja i iskustva u ovom poslu jer smo obavili preko 100 spuštanja, odnosno podizanja stvari na ovaj način prilikom selidbe.

Spuštanje kreveta preko terase
Spuštanje kreveta preko terase