Odvoženje starih stvari na deponiju – Odvoz nepotrebnih stvari

Odnošenje starih stvari i nameštaja na deponiju – Čišćenje podruma, garaža, ostava Beograd

odvoženje starih stvari
Odvoženje starih stvari

Odvoženje starih stvari na deponiju je vrlo popularna usluga prevoza tokom cele godine. Da li se i u toku vaše selidbe pojavio višak nepotrebnih stvari ili starog nameštaja koji vam više nije potreban i ne znate šta ćete i gde ćete sa tim? Ako to jeste slučaj onda je pravi trenutak da se svega toga rešite, brzo i lako. Cargo prevoz nudi usluge odvoženja starog nameštaja, tehnike, pokućstava i nepotrebnih drugih stvari na deponiju. Čekate na dostavu novog nameštaja iz salona a nemate gde sa starim ili želite da napravite prostora u garaži i podrumu? Nikakav problem, pozovite nas i već danas se rešite nepotrebnog viška stvari.

Odvoženje starih stvari na deponiju obavljaju i ekipe gradske čistoće svakog prvog vikenda u mesecu, u slučaju da hoćete sami da se organizujete . Sve što je potrebno da vi uradite jeste da se taj otpad ostavi pored najbližeg kontejnera u ulici u kojoj stanujete. Ali ukoliko zbog težine i gabarita nepotrebnih stvari niste u mogućnosti sami da ih prenesete, pozovite nas i mi ćemo vam u najkraćem mogućem vremenskom roku poslati potreban broj radnika da to urade umesto vas. Po potrebi ćemo demontirati krupniji nameštaj radi lakšeg iznošenja iz stana

Ukoliko u bilo kom trenutku želite da se rešite stvari koje vam ne trebaju, mi ćemo organizovati kombi prevoz nepotrebnih stvari do gradske deponije u terminu koji vama odgovara. Bilo da je u pitanju par stvari ili kompletno pražnjenje vašeg stana,kuće,podruma,garaže,tavana, itd. posao ćemo obaviti brzo i pedantno, po pristupačnoj ceni.

Cena odnošenja starog nameštaja se određuje prema količini, spratnosti ako nema lifta, potrebnog broja radnika itd. Besplatno odnosimo staru belu tehniku prilikom selidbe. Takođe, ukoliko angažujete našu firmu za uslugu selidbe, imate opciju besplatnog odnošenja manje količine nameštaja, u zavisnosti od obima posla. Za veću količinu cena se formira po dogovoru. Zakažite već danas.