Kombi selidbe – Kombi prevoz za selidbe Beograd 064-4747898

KOMBI SELIDBE BEOGRAD

Kombi prevoz za selidbu je praktičan, brz i povoljan način za prevoz nekoliko komada nameštaja, bele tehnike, kutija i drugih stvari kao i za selidbu manjih stanova, lokala i kancelarija. Prednosti kombija za selidbe u odnosu na kamion su : kombi je mnogo lakše ,,privući” do ulaza zgrade; dosta je niži tovarni prostor u odnosu na kamion što olakšava unošenje i iznošenje stvari; za kombi ne važi vremensko ograničenje u gradu pa je dostupan bilo kad. Plus, cena selidbe kombijem može da bude znatno povoljnija u odnosu na kamion. Kombi selidbe su pogodne za selidbe studenata i podstanara jer u većini slučajeva ili nema krupnijnih stvari ili je to nekoliko komada nameštaja i tehnike, kao i za selidbe manjih stanova (uglavnom prosečnih garsonjera), lokala i kancelarija. Takođe, kombi prevoz je pogodan za selidbu gde je u pitanju vrlo mala udaljenost između lokacija, pa se selidba može obavitu u dve ili više tura.

Kombi selidbe se mogu izvesti u dve varijante:

  • Prva varijanta je da vi vršite ili organizujete utovar i istovar stvari. Po potrebi vozač može da posavetuje ili pomogne prilikom slaganja stvari u vozilu kako ne bi došlo do oštećenja. Dovoljno je da rezervišete kombi vozilo za selidbu i da pripremite sve stvari koje se sele kako se vozilo ne bi previše zadržavalo na utovaru i istovaru. Ovo svakako spada u jeftiniju varijantu kombi selidbe.
  • Druga varijanta je da nama prepuštate organizaciju selidbe, dakle sa našim radnicima za nošenej stvari. Po potrebi vršimo i de/montažu nameštaja, zaštitu stvari i druge usluge.  Za kombi selidbu obično su angažovana 2 radnika, međutim za specifične poslove kao što su nošenje teških tereta (klaviri,TA peći, gabaritni nameštaj…), visoki spratovi bez liftova i slično, šaljemo više radnika na adresu.

Cena kombi selidbe Beograd

Kombi + 2 radnika   5.000 – 14.000 din

Navedene okvirne cene odnose se na jednu turu (vožnju) sa radnom snagom npr. jednog komada nameštaja pa sve do punog vozila stvari. Takođe, ove cene se odnose na selidbe gde je moguće korišćenje lifta za sve stvari ili pešice ako su niski spratovi (do 2. max). Veće spratnosti i nepristupačnost zgradi dodatno utiču na  cenu posla.

Usluge kao što su demontaža/montaža nameštaja, pakovanje i zaštita stvari, prenos teških predmeta (klaviri,ta peći…) se dodatno obračunavaju.