Kombi selidbe – Kombi prevoz za selidbe Beograd 064-4747898

KOMBI SELIDBE BEOGRAD

 

Kombi prevoz za selidbu je praktičan,brz i povoljan način za prevoz nekoliko komada nameštaja,bele tehnike,kutija i drugih stvari kao i za selidbu manjih stanova,lokala i kancelarija. Prednosti kombija za selidbe u odnosu na kamion su : kombi je mnogo lakše ,,privući” do ulaza zgrade;dosta je niži tovarni prostor u odnosu na kamion što olakšava unošenje i iznošenje stvari;za kombi ne važi vremensko ograničenje u gradu pa je dostupan bilo kad. Plus,cena selidbe kombijem može da bude znatno povoljnija u odnosu na kamion. Kombi selidbe su pogodne za selidbe studenata i podstanara jer u većini slučajeva ili nema krupnijnih stvari ili je to nekoliko komada nameštaja i tehnike,kao i za selidbe manjih stanova (uglavnom prosečnih garsonjera),lokala i kancelarija. Takođe,kombi prevoz je pogodan za selidbu gde je u pitanju vrlo mala udaljenost između lokacija,pa se selidba može obavitu u dve ili više tura.

Kombi selidbe se mogu izvesti u dve varijante:

  • Prva varijanta je da vi vršite ili organizujete utovar i istovar stvari. Po potrebi vozač može da posavetuje ili pomogne prilikom slaganja stvari u vozilu kako ne bi došlo do oštećenja. Dovoljno je da rezervišete kombi vozilo za selidbu i da pripremite sve stvari koje se sele kako se vozilo ne bi previše zadržavalo na utovaru i istovaru. Ovo svakako spada u jeftiniju varijantu kombi selidbe.
  • Druga varijanta je da nama prepuštate organizaciju selidbe,dakle sa našim radnicima za nošenej stvari. Po potrebi vršimo i de/montažu nameštaja,zaštitu stvari i druge usluge.  Za kombi selidbu obično su angažovana 2 radnika,međutim za specifične poslove kao što su nošenje teških tereta (klaviri,TA peći,gabaritni nameštaj…),visoki spratovi bez liftova i slično,šaljemo više radnika na adresu.

 

Cena kombi selidbe Beograd – 3.500-6.000 din

Cena podrazumeva turu kombi prevoza u užem delu grada i 2 radnika za nošenje,a zavisi od količine stvari,spratova i drugih faktora. Pozovite i uverite se da smo najbolji u ovom poslu.