Kombi prevoz van Beograda

KOMBI PREVOZ VAN BEOGRADA – CENA PREVOZA PO KILOMETRU

 

kombi prevoz van beograda
Kombi prevoz van Beograda

Imate neke stvari koje želite da prevezete u vikendicu ili da pošaljete prijateljima i rođacima u selo; ili želite da se vašim klijentima preveze roba u drugi grad ili mesto u Srbiji?  Ili ste pak rešili da se preselite u drugi grad zbog boljeg posla,nove ljubavi? Nikakav problem za Cargo prevoz koji se bavi organizacijom prevoza i selidbi u bilo koji grad i mesto u Srbiji. Ceo postupak je brz i jednostavan te je dovoljno javiti se par dana ranije radi ugovaranja vožnje. Kako su mesta,kao što su Novi Sad,Niš,Čačak,Šabac,Loznica,Zlatibor i dr. naše česte destinacije gde prevozimo i vršimo selidbe,uvek postoji i mogućnost za zbirne transporte i povratne ture. Tako možete uštedeti do 50 % od regularne cene prevoza.

Cena kombi prevoza van Beograda – 35 do 45 din/km

Cena prevoza van Beograda manjim kamionom – 45 do 55 din/km

Prevoz van Beograda se tarifira po pređenoj kilometraži u oba pravca (minum 200 km u oba pravca). Na cenu utiče količina,vrsta i težina stvari,dodatno zadržavanje vozila. Putarine i slični troškovi nisu uračunati u cenu.

 Cena je samo za prevoz,bez angažovanja radnika

Akcijske cene kombi prevoza van Beograda

Beograd-Loznica – 11.000 din
Beograd-Čačak : 12.000 din
Beograd-Novi Sad : 8000 din

Uslov za akcijsku cenu vožnje je kratko zadržavanje vozila ( do najviše sat vremena na utovaru i istovaru) i bazira se na rastojanju od centra do centra grada. Cena je samo za prevoz,bez naših radnika.