Cene selidbe i kombi prevoza

Cene selidbe i drugih usluga na sajtu su informativnog karaktera. Kontaktirajte nas za preciznije informacije ili zakažite besplatnu procenu selidbe ovde

KOMBI PREVOZ CENE

  • Uža zona Beograda 3000 do 4000 din 
  • Prigradska naselja ( Sremčica, Resnik, Surčin, Grocka i slično )   4000 do 6000 din

 ∗ Cena je samo za prevoz, bez angažovanja radnika sa zadržavanjem vozila na utovaru i istovaru do max 60 minuta                                                                                                                                                                                                                                                                   

Cena kombi prevoza u gradu se odnosi na jednu turu iliti vožnju u okviru užeg dela Beograda. Za relacije prema i iz perifernih delova grada koristi se posebna tarifa a tačnu cenu možete saznati putem telefona ili kontakt forme. Takođe, cena prevoza može da zavisi od količine, vrste i težine stvari (robe) koje se prevoze, od zadržavanja vozila na utovaru i istovaru, udaljenosti između lokacija. Ako postoji više utovarnih i/ili istovarnih mesta, formira se posebna cena.

  • Van grada: 55 do 65 din/km

Cena kombi prevoza van grada se obračunava po pređenom kilometru u oba pravca (minimum 200 km u oba pravca). Za kraće relacije cenu možete saznati putem telefona ili kontakt forme. Cena prevoza po kilometru zavisi od relacije, količine, težine i vrste robe ili stvari. Putarine, vandredno zadržavanje vozila i ostali slični troškovi nisu uračunati u cenu.

Plaćanje se obavlja gotovinski ili preko računa. Posebni popusti za stalne korisnike naših usluga.

PREVOZ KAMIONOM CENE

  • Uža zona Beograda – 5000 do 6000 din
  • Prigradska naselja ( Sremčica, Resnik, Surčin, Grocka i slično ) 6000 do 8000 din

 ∗ Cena je samo za prevoz, bez angažovanja radnika sa zadržavanjem vozila do max 2h                                                                                                                                                                                                                                                                   

Dimenzije tovarnog prostora:
d: 4.2m  š: 2.1m  v: 2.3m
Zapremina: ≈20m3
Nosivost: 1.5 tona

Cena prevoza kamionom u gradu se odnosi na jednu turu iliti vožnju u okviru užeg dela Beograda. Za relacije prema i iz perifernih delova grada koristi se posebna tarifa a tačnu cenu možete saznati putem telefona ili kontakt forme. Takođe, cena prevoza može da zavisi od količine, vrste i težine stvari (robe) koje se prevoze, od zadržavanja vozila na utovaru i istovaru, udaljenosti između lokacija. Ako postoji više utovarnih i/ili istovarnih mesta, formira se posebna cena

  • Van grada – Međugradska vožnja 70 do 80 din/km

Cena prevoza kamionom van grada se obračunava po pređenom kilometru u oba pravca (minimum 200 km u oba pravca). Za kraće relacije cenu možete saznati putem telefona ili kontakt forme. Cena prevoza po kilometru zavisi od relacije, količine, težine i vrste robe ili stvari. Putarine, vandredno zadržavanje vozila i ostali slični troškovi nisu uračunati u cenu.

Plaćanje se obavlja gotovinski ili preko računa. Posebni popusti za stalne korisnike naših usluga.

CENA SELIDBE

Vozilo Broj radnika Cena
kombi   2 radnika 5.000 – 14.000 din
kamion   4 radnika od 18.000 din

Cene selidbe nisu univerzalne jer ni svaka selidba nije ista. Navedene okvirne cene odnose se na jednu turu (vožnju) sa radnom snagom npr. jednog komada nameštaja pa sve do punog vozila stvari. Takođe, ove cene se odnose na selidbe gde je moguće korišćenje lifta za sve stvari ili pešice ako su niži spratovi (do 2. max). Veće spratnosti dodatno povećavaju cenu posla. Takođe, nepristupačan prilaz zgradama može da utiče na cenu.

Usluge kao što su demontaža/montaža nameštaja, pakovanje i zaštita stvari, prenos teških predmeta (klaviri,ta peći…) se dodatno obračunavaju.

CENE MONTAŽE I DEMONTAŽE:

Jednokrilni ormar (primer 50x50x220) 2000din
Dvokrilni ormar 2000-3000
Trokrilni ormar 3000-4000
Četvorokrilni ormar 4000-5000
Američki plakar od 3000
Bračni krevet 1000-2500
Radni sto 500-1000
Montaža kuhinjskih elemenata i polica na zidove od 1000 po elementu

* Cene mogu da zavise od dimenzija i komplikovanosti sklopova, odnosno potrebnog vremena da se obavi posao. Takođe, cene važe ako nas angažujete za potrebe selidbe.

CENE PAKOVANJA PRILIKOM SELIDBE

Pakovanje u kutiju 350 din (kutija je uračunata u cenu)
Pakovanje u najlonski dzak (100 x 40) 150 din (dzak je uračunat u cenu)

BESPLATNA PROCENA SELIDBE:

Svaka selidba je specifična pa tako cene preseljenja nisu univerzalne, već zavise od niza faktora. Zato smo za vas obezbedili uslugu besplatne procene troškova selidbe. To znači da će naš iskusan predstavnik doći na polazište selidbe u dogovoreno vreme i sa vama proći kroz sve stavke oko preseljenja. Na osnovu određenih faktora (količina i vrsta stvari, visoka spratnost bez lifta, dužina relacije…), on će utvrditi koje je transportno vozilo potrebno, dovoljan broj radnika, da li je potrebno neke stvari demontirati itd. a vi ćete unapred znati koliko će selidba trajati i koliko će vas koštati. Usluga Vas ne obavezuje da nas zaista i angažujete, niti će biti nekih skrivenih troškova u konačnoj ceni selidbe. Ukoliko se radi o manjoj selidbi cenu možete saznati putem telefona ili e-maila.

Cene selidbe i drugih usluga na sajtu su informativnog karaktera. Kontaktirajte nas za preciznije informacije ili zakažite besplatnu procenu selidbe ovde