Kombi prevoz Beograd

KOMBI PREVOZ BEOGRAD – KOMBI TRANSPORT – PREVOZ KOMBIJEM

 

Kombi prevoz Beograd
Kombi prevoz Beograd

Jedna od najtraženijih usluga naše ali i drugih agencija za selidbe jeste usluga kombi prevoz Beograd. Kombi je vozilo koje služi za prevoz putnika i prevoz robe. Zbog svoje konstrukcije povoljan je izbor kako za manje selidbe tako i za selidbe većeg obima i prevoz specijalnih tereta.

Kombi prevoz je najpopularniji izbor za selidbe u Beogradu. Zahvaljujući njegovom obliku i dimenzijama kombi je sposoban da se provuče kroz sve uske ulice Beograda i da priđe ulazima zgrada. Kombi se kreće gradom bez ograničenja, što znači da je dostupan 24 časa dnevno. Kako se radi o dosta manjem vozilu, normalno je za predpostaviti da kombi troši mnogo manje od kamiona. To znači da je kombi za selidbe dosta jeftiniji od kamionskog prevoza. To je jedan od glavnih razloga njegove velike popularnosti. Međutim nemojte se prevariti. Gabaritni prostor kombija je dovoljno velik, i verovatno ćete se iznenaditi kada vidite šta sve može da se spakuje u kombi. Takođe,tovarni prostor kombi vozila je sa svih strana obložen itisonom  kako nebi došlo do oštećenja stvari prilikom prevoza.

Usluge koje pružamo sa našim kombi vozilom:

Ukoliko još niste odabrali prevoz za svoju selidbu, razmislite o prevozu kombijem,a a više informacija dobićete putem kontakt telefona ili maila.

Cena za kombi prevoz Beograd – 1500 do 2500 dinara.

 Cena je samo za prevoz,bez angažovanja radnika