Selidbe klavira

SELIDBE KLAVIRA – PREVOZ KLAVIRA BEOGRAD

 

Selidbe klavira - prenos klavira
Selidbe klavira – prenos klavira

Selidbe klavira spadaju u spečificne usluge selidbe,odnosno prenosa jer se radi o specijalnom teretu. Reč je o osetljivim,teškim i skupim muzičkim uređajima za čije prenošenje je potrebno veliko iskustvo,oprema i tehnika za nošenje,kao i utrenirani  i izdržljivi nosači nameštaja. Vrlo je bitno da se prenos klavira obavlja pažljivo i bez žurbe kako ne bi doslo do oštecenja osetljivog mehanizma i drvene konstrukcije.

Zbog svoje konstrukcije i namene klavire delimo na:

 

  • Pianino – Klavir koji se najčešće koristi i seli. Služi za kućnu upotrebu jer zauzima malo mesta. Uglavnom su potrebna dva iskusna nosača za njegov prenos.
  • Polukoncertni klavir – Pogodan je za stanove i kuće sa prostranim sobama jer zauzimaju mnogo prostora. Za njegov prenos potrebna su 3-4 nosača.
  • Koncertni klavir – Poznat i kao grand piano. Koristi se najčešće u koncertnim salama. Za njegov prenos potrebno je 4 i više nosača.

Za prevoz klavira koristi se uglavnom kombi prevoz zbog lakšeg ubacivanja u tovarni prostor. Pre vožnje se vezuje španerima radi sigurnog transporta na odredište.

Cena prevoza klavira

Klaviri se u većini slučajeva nose stepeništem jer u zgradama ili nema lifta ili je on neupotrebljiv zbog dimenzija i nosivosti. Zato i cena selidbe klavira u Beogradu zavisi od ukupnog broja spratova kao i od vrste klavira. U slučaju da nema spratova ( utovar-prizemlje/istovar-prizemlje ) i da se moze koristiti teretni lift,cena selidbe pianino klavira u gradu se krece od 6000 dinara. Za ostale informacije oko cene slobodno nas pozovite.

Cargo prevoz poseduje veliko iskustvo u prenošenju klavira u Beogradu ali i većim gradovima u Srbiji. Takođe raspolažemo sa adekvatnom opremom za prenos kao i dovoljnim brojem radnika za nošenje.